Onze hobbyruimte en workshops!

Neverland is niet enkel bekend in voor zijn hobbywinkel maar ook voor onze hobbyruimte! 

In onze hobbyruimte worden er events gehouden. We hebben een bordspelavond op donderdag, een Magic The Gathering-avond en Roleplay op vrijdag. Elke derde zaterdag van de maand is het modelbouwdag bij ons en héél vaak zijn er ook andere speciale gelegenheden: workshops, toernooitjes van bepaalde spellen, ... Alle events kun je hier terugvinden. Op deze website kies je je categorie: bordspelen, warhammer, magic, creatief of modelbouw. Daarna zie je alle events die jouw interesseren eronder gesorteerd op datum.

Hoe werkt onze hobbyruimte? 
Als je gezelschapsspelen komt spelen betaal je 3 Euro/keer per persoon ofwel 30 Euro voor het ganse jaar. In het laatste geval ben je een 'lid' geworden! Hobbyleden hebben tal van voordelen: eerste keus bij inschrijvingen op events, 10% ipv 5% op de klantenkaart en zij krijgen ook kortingen op bepaalde activiteiten. We hebben soms twee tarieven; ééntje voor leden en eentje voor niet leden, dit staat ook telkens bij het event vermeld.

Wil jij een eigen feestje houden bij ons? Dat kan! Hieronder vind je wat meer informatie hierover. We doen verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeestjes of zelfs heuse bedrijfsevents op locatie. Voor scholen is er een speciaal tarief. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Hopelijk tot snel!

Beleef het zelf!

Een personeelsfeest maar geen inspiratie om iets vernieuwends te organiseren? Een B2B-feest voor een dynamische groep? Een speciale gelegenheid waar veel volk op afkomt?
Rijdt eens met een radio-bestuurd wagentje!
We stippelen samen met u het parcours uit: iets meer op behendigheid of meer gericht op snelheid ? We hebben verschillende formules: Mini-Z-parcours (1/24ste), een doolhofparcours op 1/16de en een snelheidsparcours op 1/10de. Telkens met bijpassende wagentjes! 
Sinds kort hebben we ook een drone initiatie!

Is zelf rijden niet echt uw ding of wilt u het budget van uw event beperken? Dan kunt u altijd uw event opfleuren door ons demo-team uit te nodigen. Met een uit de kluiten gewassen demoteam zorgen wij voor een leuk spektakel op uw event. Jumps, donuts, speed en drive-skill, daarvoor staat ons team!

Met ons demoteam zijn wij te gast op vele verschillende events: Telenet Recruiting, Kinepolis Men@TheMovies en Sint-Kruis-Kermis zijn slechts enkele voorbeelden.
Daar elk event zijn eigen specifieke wensen en noden heeft, werken we sterk met customized demo’s, kom gerust vrijblijvend info en offerte vragen.

PRIJS

Contacteer ons: info@neverland.be

 

Er is er eentje jarig!

Wordt jouw zoon of dochter weer een jaartje ouder en is hij of zij bezeten van de modelbouwmicrobe of een heuse knutselfee? Of willen jullie eens wat anders dan altijd dezelfde verjaardagspartijtjes? Dan biedt Neverland jullie een leuk alternatief: een modelbouw-knutsel, creatief- of spelletjesdag aangepast aan het publiek.

Kom gerust wat informatie vragen, we passen ons aan naar de wensen van het feestvarken!

We hebben verschillende formules inclusief drankje en ijsje of pannenkoek.