Creatieve workshop-middag

Aantal deelnemers: 1 / 10
Datum: woensdag 13 maart
Plaats: Baron Ruzettelaan 279, 8310 Assebroek
Aanvangsuur: 13u30
Prijs leden: € 30,00
Prijs niet-leden: € 30,00

Ben je graag creatief? Maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Wil je extra technieken bijleren? Of heb je gewoon thuis de plaats en/of de materialen niet om creatief te zijn? Dan is Neverland de ideale plek om je creativiteit los te laten! Onze ruimte is volledig uitgerust met de nodige materialen om een creatieve middag te beleven.
Je kunt kiezen uit verschillende workshops: 
 • Workshop Mozaiek (een schaal van 30cm of een dienblad van 30cm op 30cm). Versier zelf je eigen schaal of dienblad met allerlei kleurtjes. Keuze zat!
  Het voegen van jouw ontwerp gebeurt nadien door ons. Je kunt na een weekje of twee je kunstwerk komen ophalen tijdens de openingsuren van de winkel. 
  Duurtijd: 3 uur
  PRIJS: 45 Euro
 • Workshop Gemengde technieken op doek: Maak een eigen abstract schilderij met PowerTex, Acryl verf en/of natuurlijk materialen. Wordt een echte kunstenaar. Alles kan en alles mag! Je wordt stap voor stap begeleid om jouw idee tot een leuke creatie te maken!
  Duurtijd: 4 uur
  PRIJS: 95 Euro
 • Workshop Handletteren/Kaartjes maken: leer werken met aquarell verf, dry brush handlettering, compositie, achtergronden. Met behulp van stempels en een embossing machine, snij je de figuren uit die je wilt om zo een mooi geheel te maken. 
  Duurtijd: 2 uur
  PRIJS: 35 Euro
 • Workshop Kleuren op stof. De derwent in(k)tense kleurpotloden en blokken zijn zo mooi en vibrerend van kleur. Je kunt ze zelf gebruiken op stof! Handletteren erop of zelfs je eigen abstracte kunstwerk! Wil je zelf je eigen stof meebrengen? Dat kan ook!
  Duurtijd: 3 uur
  PRIJS: 40 Euro
 • Workshop Beton: Deze workshop bestaat uit twee sessies. Je maakt 2 schalen uit kneedbeton in de eerste sessie. Daarna moeten de betonschalen drogen. Er wordt een tijdje later een tweede sessie gepland in overleg. Tijdens de tweede sessie worden de schalen geschilderd.
  Duurtijd: 2 uur + 1u extra sessie
  TOTALE PRIJS (2 sessies): 45 Euro

Neem een kijkje tussen de foto's of er iets bij zit wat jou aanspreekt. De ideale namiddag pret!  
Inclusief: Koffie of thee en gebakje, alle materialen, schort.
Al onze workshops zijn haalbaar vanaf 10-11 jaar.

LET OP: De prijs die u betaald bij het boeken van de workshop is het voorschot (30 euro). De effectieve prijs van de workshop staat hierboven en wordt verrekend de dag zelf met uw voorschot.

SCHRIJF JE IN VIA ONDERSTAAND INSCHRIJVINGSFORMULIER.
Nadien wordt u doorverwezen naar de online betaalmodule van Mollie en ontvangt u een bevestigingsmail bij het uitvoeren van de betaling.

Deelnemer