Wat is het Neverlandkrediet?

Het Neverland krediet is een soort van bonus die u krijgt! Op elke aankoop die u doet die niet in promo staat, krijgt u een bepaald bedrag in de vorm van een cadeaubon terug voor uw volgende aankoop. 

 

Hoe verdien je Neverland Krediet?

Bij aankoop van een product, verdient u Neverlandkrediet. Bij elk product staat duidelijk vermeld hoeveel dit product meetelt voor uw Neverlandkrediet. Dit Neverlandkrediet is 5% aanschafwaarde van het artikel. Enkel het betaald bedrag telt mee voor uw Neverlandkrediet. Artikels in promotie en/of extra korting, tellen tevens niet mee.
Een voorbeeld: indien u dus een product van 100 Euro aanschaft, u betaalt 15 Euro met Neverlandkrediet, u betaalt 25 Euro met een cadeaubon, rest er nog maar  60 Euro waarover het Neverlandkrediet berekend wordt. U krijgt dus 3 Euro Neverlandkrediet. Betaalt u echter zelf de volle 100 Euro, krijgt u 5 Euro Neverlandkrediet voor uw volgende aankoop.

 

Wat kan ik doen met mijn Neverlandkrediet?

Uw Neverlandkrediet wordt automatisch afgetrokken bij uw volgende aankoop op onze website.
Vier weken na uw aankoop krijgt u nog eens een herinneringsmail met uw totale krediet erin vermeld. U hebt 3 maand tijd om dit krediet op te gebruiken! 

U kunt ten allen tijde uw Neverlandkrediet zien onder uw eigen account als u inlogt met uw gegevens.