Veranderingen op til

07 november 2016

Na enkele maanden wikken en wegen, pro's en con's naast elkaar te leggen, hebben we besloten onze winkel in Kortrijk te sluiten om onze zaak te centraliseren op onze hoofdvestiging te Brugge.

Centralisatie in Brugge

Na lang wikken en wegen hebben we besloten onze vestiging in Kortrijk te sluiten met het oog op een betere, snellere service in onze hoofdvestiging te Brugge.  Niet alleen heeft Brugge meer - gratis - parkeergelegenheid, een ruimere keuze en een toegankelijkere winkel, maar ook merken we dat onze website alsmaar meer bezoekers trekt en meer en meer mensen deze beginnen gebruiken. 
Door deze beslissing, kunnen we ons gamma verder uitbreiden, u een snellere en betere service bezorgen, niet alleen voor herstellingen maar ook voor tekst en uitleg bij de producten. 

In Kortrijk komt er geen uitverkoop. Zondag 8 Januari, na de kerstvakantie, zal de winkel daar sluiten en de stock een nieuwe thuis krijgen in Brugge. 
De winkel in Brugge blijft vernieuwen, onder andere nieuwe stock en indeling! En daar zijn we al mee begonnen door een nieuwe bovenkant: het plafond en betere verlichting! We verwelkomen niet alleen de klanten van Kortrijk, maar uiteraard ook de vaste kern in Brugge, dan ook heel graag op een 'instuif' 28-29 Januari.