Vernieuwde items op de webshop!

03 juni 2017

Deze week is er heel wat verandert op onze webshop! Niet enkel worden er video's getoond bij alle hoofdproducten, maar de eigenschappen worden nu ook frequent upgedate!

Nieuwe info voor de artikels

Op elk hoofdartikel wordt nu een video bijgeplaatst om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn! Alle nieuwe items krijgen ook standaard nu een juist upgedate formulier mee met handleiding, eigenschappen en omschrijving. 

 

Betaalmogelijkheden en verzending zijn veranderd

Ook onze verzending en de betaalmogelijkheden zijn veranderd. Wegens het stopzetten van DHL van zijn activiteiten naar particulieren toe, waren we genoodzaakt een andere oplossing te zoeken. We hebben gekozen om met BPost in zee te gaan. 
Wat brengt dit voor verandering voor u mee?  Eerst en vooral zijn er enkele leuke mogelijkheden. Momenteel kan er enkel thuis afgeleverd worden maar binnenkort kunt u rechtstreeks in een BPost Punt laten leveren of in een pakketautomaat. Afhankelijk van die keuze wordt de prijs anders. Uiteraard blijft thuis (of op een ander willekeurig adres) ook nog altijd mogelijk. De prijs gaat hierdoor wat in de lucht (van 6.05 euro naar 8 euro), maar ter compensatie hebben wij onze gratis levering verlaagd van 100 euro naar 60 euro!