Neverland

Waar je kinds blijft! #nevergrowup

Neverland is een bedrijf gespecialiseerd in hobby! Voor iedereen hebben wel wat: man, vrouw, jong of oud! We hebben een uitgebreid gamma aan modelbouw, gezelschapsspelen, puzzels en allerlei verschillende creatieve hobby's zoals beton, klei, schilderen, ... Onder het modelbouwassortiment verstaan wij de plastic modelbouw, kant-en-klare-modellen in metaal, houtbouw, radiobesturing (helicopters, vliegtuigen, auto’s, …) en allerlei toebehoren zoals verf, bouwmaterialen, lijmen, producten, pigmenten…

Wij streven naar de perfecte hobbybeleving van de klant. We hebben een uitgebreide winkel met toonzaal en hobbyruimte, waar u de hobby kunt beleven/voelen. In onze winkel komt service en het juiste advies op de eerste plaats. We werken met een ervaren team waarbij kwaliteit, open communicatie en doelgericht zoeken naar de noden van de klant voor ons heel belangrijk zijn. 

We leggen de nadruk op een gradueel leerproces. Niet enkel in de beleving van de hobby maar ook in de aanschaf van extra benodigdheden hiervan.

We werken met producten waar we zelf 100% achter staan. We hebben ook onze eigen technische dienst die bijna alle herstellingen zelf uitvoert.

Niet alleen willen we ons bedrijf uitbouwen en investeren in de toekomst, kennis en kunde van onze medewerkers, maar ook een bedrijf zijn waar onze medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontplooien en met al hun vragen terechtkunnen.

In tien jaar willen wij een gestructureerd bedrijf zijn, vol dynamische energie!

Ons motto is: liever één telefoon teveel, dan een negatief oordeel!

Wie zijn wij: Kristof Verbrugghe

Naam: Kristof Verbrugghe,
Kristof is de originele oprichter  van Verbrugghe Modelbouw, de eenmanszaak, die later doorgegroeid is naar de BVBA Verbrugghe Neverland onder de merknaam Neverland.be. 
Kristof is garagist van opleiding en heeft in 1999 zijn zaak opgericht als garage. Gaandeweg heeft Kristof zijn specialiteit verlegd naar kleinere autootjes, tot er in 2013 van de originele garage niets meer overbleef en de focus anno 2020 volledig ligt op hobbymateriaal.

Geboortedatum: 30 maart 1979: jaja! Hij ziet er jonger uit dan hij is! 

Favoriete Sport: F1-racing (passief) & Volleybal (actief)

Favoriete Crea-hobby: Hij kan niet goed stilzitten, maar pixelhobby en diamond dotz kun je hem het best mee verleiden tot een avondje thuis

Favoriete uitspraak: Een probleem is pas een probleem als er geen oplossing is #waarisdierozebril?

Favoriete Film: Star Trek (series, films ...) #trekkie

Wie zijn wij: Inne Stubbe

Naam: Inne Stubbe,
Inne heeft industrieel ingenieur specialiteit automatisatie en computers gestudeerd. Na vijf jaar te werken voor Actemium en daarbij af en toe wat bij te springen in de zaak van haar man Kristof Verbrugghe, werd Inne in 2014 mede-zaakvoerder in Verbrugghe Neverland. 

Geboortedatum: 30 juli 1986

Favoriete Sport: lopen 

Favoriete Crea-hobby: Inne houdt ervan om creatief en sociaal bezig te zijn. Een bordspel spelen, met de kinderen gaan Rc-rijden of zelf even quality-time en wat creatiefs uit de mouw schudden. 

Favoriete uitspraak: What doesn't kill you makes you stronger

Favoriete Film: Marvel of alles waar wat meer diepgang of filosophie in zit.