Neverland

Waar je kinds blijft! #nevergrowup

Neverland is een bedrijf gespecialiseerd in hobby! Voor iedereen hebben wel wat: man, vrouw, jong of oud! We hebben een uitgebreid gamma aan modelbouw, gezelschapsspelen, puzzels en allerlei verschillende creatieve hobby's zoals beton, klei, schilderen, ... Onder het modelbouwassortiment verstaan wij de plastic modelbouw, kant-en-klare-modellen in metaal, houtbouw, radiobesturing (helicopters, vliegtuigen, auto’s, …) en allerlei toebehoren zoals verf, bouwmaterialen, lijmen, producten, pigmenten…

Wij streven naar de perfecte hobbybeleving van de klant. We hebben een uitgebreide winkel met toonzaal en hobbyruimte, waar u de hobby kunt beleven/voelen. In onze winkel komt service en het juiste advies op de eerste plaats. We werken met een ervaren team waarbij kwaliteit, open communicatie en doelgericht zoeken naar de noden van de klant voor ons heel belangrijk zijn. 

We leggen de nadruk op een gradueel leerproces. Niet enkel in de beleving van de hobby maar ook in de aanschaf van extra benodigdheden hiervan.

We werken met producten waar we zelf 100% achter staan. We hebben ook onze eigen technische dienst die bijna alle herstellingen zelf uitvoert.

Niet alleen willen we ons bedrijf uitbouwen en investeren in de toekomst, kennis en kunde van onze medewerkers, maar ook een bedrijf zijn waar onze medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontplooien en met al hun vragen terechtkunnen.

In tien jaar willen wij een gestructureerd bedrijf zijn, vol dynamische energie!

Ons motto is: liever één telefoon teveel, dan een negatief oordeel!